[ DECADENT FUKTSKADA]

Allmänt, inredning / auktionsfynd, betong, concrete, emu, ikea, industri, industrial, inredning, inspo, key, myrra, scandinavian, scandinavian homes, scandinavian living, vintage / Permalink / 0
För ett tag sen kände jag lukten. Trodde först att jag inbillade mig. Sen en dag hade tapeten lossnat eller bubblat upp på vissa ställen. Fick det bekräftat att mitt känsliga luktsinne hade rätt. Hyresvärden och fastighetskötaren var dock av annan åsikt. Det var helt omöjligt att det kunde vara fukt i den tjocka väggen (vätter mot fasaden). Men visst var det det. Genomsur som skaderegleraren sa. Och visst hade vi rätt om orsaken också fast även det skulle vara omöjligt till en början. Stuprennan utanför var boven.
 
Så igår rev dem av tapeten och lämnade en kall och fuktig betongvägg till oss. Lukten går inte att beskriva med andra ord är rutten jordkällare. Idag är det inte riktigt lika illa men såpass att huvudvärken inte vill släppa.
 
Det ska komma en fläkt som ska stå och blåsa väggen torr. Tar tydligen några månader. Jorå så att....
 
Bestämde dock att det är bäst att jag börjar gilla den där väggen nu, lika bra. Och viss ser det ganska snyggt ut genom linsen iaf!
 
 
 
 
 
 
Foto Bakir&Bäver
 
 
Till top